Boldogság

Nagyon rossz lelkiállapotban mentem el egy felismerésekben gazdag léleképítő tréningre, ahol megismerhettem tanácsadómat és az általa összeállított „Gyógyító beszélgetés (Kék pillangó)”módszert.

A házasságomban nem éreztem magam biztonságban

„Akkoriban a házasságomban, a férjemmel való kapcsolatomban nem éreztem magam biztonságban.”

Gyógyító beszélgetés tapasztalatok - A szeretet gyógyító ereje

Azért tartom fontosnak megosztani a tapasztalataimat, mert nagyon szkeptikus voltam a módszert illetően. Egy ilyen honlapra tévedve, korábban soha nem éreztem volna indíttatást, hogy kipróbáljam, mit adhatnak nekem a „Gyógyító beszélgetések”. Számomra megfoghatatlannak tűnt.

Ének az esőben

Az elmúlt időszakban a hatékony gyógyító munka segítségével nagyon sok rosszat, terhet, negatív bevésődést engedtem el. Ezek a megszokások, mint a hagyma héja, rétegről rétegre szépen lassan váltak le rólam. Egyszer csak azt éreztem, hogy egyre jobban és jobban vagyok, és ezt nem csak mondom, hanem így is érzem és kifelé is sugárzik.

Úgy érzem, most érett be mindaz, amit a "Gyógyító beszélgetések" során tanultam.

Már tényleg nem tudtam, hogyan tovább, miért vagyok ennyire érzékeny, miért dőlnek kiapadhatatlanul a nyomasztó gondolatok, a legapróbb dolog miatt is bűntudatot éreztem. Hiába vizsgáltam meg, tudatosítottam, hogy mindez csak az én agyszüleményem, mindhiába...