Gyógyító beszélgetés tapasztalatok - A szeretet gyógyító ereje

Azért tartom fontosnak megosztani a tapasztalataimat, mert nagyon szkeptikus voltam a módszert illetően. Egy ilyen honlapra tévedve, korábban soha nem éreztem volna indíttatást, hogy kipróbáljam, mit adhatnak nekem a „Gyógyító beszélgetések”. Számomra megfoghatatlannak tűnt.

Ének az esőben

Az elmúlt időszakban a hatékony gyógyító munka segítségével nagyon sok rosszat, terhet, negatív bevésődést engedtem el. Ezek a megszokások, mint a hagyma héja, rétegről rétegre szépen lassan váltak le rólam. Egyszer csak azt éreztem, hogy egyre jobban és jobban vagyok, és ezt nem csak mondom, hanem így is érzem és kifelé is sugárzik.

Úgy érzem, most érett be mindaz, amit a "Gyógyító beszélgetések" során tanultam.

Már tényleg nem tudtam, hogyan tovább, miért vagyok ennyire érzékeny, miért dőlnek kiapadhatatlanul a nyomasztó gondolatok, a legapróbb dolog miatt is bűntudatot éreztem. Hiába vizsgáltam meg, tudatosítottam, hogy mindez csak az én agyszüleményem, mindhiába... 

Utazás a szivárvány lábához ...

Néhány hónappal ezelőtt eldöntöttem, szeretnék változtatni az életemen. A legelső akadály az volt, hogy belássam, a fejlődésem útjában legfőként saját magam állok. A "Gyógyító beszélgetések", a belső munka és az apró felismerések során egyre előrébb jutva bomlani kezdett a fal körülöttem, melyet az évek során építettem.

Párkapcsolati dilemmák

Az önismereti munka elengedhetetlen része, hogy megvizsgáljunk néhány korábban kellemetlennek vélt kérdést. Ez a kis írás talán másokat is hozzásegít hasznos felismerésekhez.