A személyiségfejlesztő munka eredményei – pozitív változások az életünkben /Amint belül, úgy kívül – az anyag minden belső változást visszaigazol/

 - A születési családom és a rokonságom nem támogatott, sőt cserbenhagyott a párkapcsolatom miatt.  Az volt a szándék, hogy szétszakítsák a kapcsolatunkat , de ez szerencsére nem így alakult.  Évek óta szeretetben élek a párommal. 

- Sikerült vennem egy lakást, amelybe már be is költöztünk, nagyon élvezzük.
- A kapcsolatom rendeződött a szüleimmel. Amióta megtettem az életem megváltoztatásához szükséges lépéseket, másként néznek rám.
- Kamasz gyermekemmel is szeretetteljesebb a kapcsolatom, továbbá gyermekemnek is rendeződött a kapcsolata az édesapjával.  Jelenleg  külföldön tanul, mégis sokkal közelebb kerültem hozzá lelkileg, mint korábban elképzelni mertem volna.
- A munkahelyemen a munkatársaimmal is jónak mondható munkakapcsolat alakult ki, ami korábban szintén elképzelhetetlen volt. 
 
Ami a legfontosabb: folyamatosan fejlődöm és változom. Tanácsadóm vezet, folyamatosan biztat, ugyanakkor ha kíméletesen is, de őszinte. A legnehezebb helyzetekben is kitartott mellettünk, a párkapcsolat kérdésében egyedül állt mellettünk, a nagy megpróbáltatásokban is hitt bennünk. Ez nagyon sokat jelentett.  Szeretném megköszönni a rengeteg segítséget, figyelmet, szeretetet, amelyért nem tudok elég hálás lenni.
 
Krisztina 
 
Aki kedvet kapott  élete megváltoztatásához, a következő számon tud időpontot egyeztetni: 
Berkó Zsófia önismereti tanácsadó, személyiségfejlesztő tréner: 20 55 33 44 7