Ének az esőben

Az elmúlt időszakban a hatékony gyógyító munka segítségével nagyon sok rosszat, terhet, negatív bevésődést engedtem el. Ezek a megszokások, mint a hagyma héja, rétegről rétegre szépen lassan váltak le rólam. Egyszer csak azt éreztem, hogy egyre jobban és jobban vagyok, és ezt nem csak mondom, hanem így is érzem és kifelé is sugárzik. Egy önzetlen mosoly sokszor többet jelent száz kedves szónál és csak azon veszed magad észre, hogy mosolyogsz valami apróságon és a lelked tele szeretettel. Jó érzés. 

Azt érzem, hogy jól vagyok, de… és már megint ott az a fránya DE. Nem tudom azt mondani, hogy „jól vagyok, de…” és jönnek a hiszti hegyek és a panaszkodások, mint régebben. Most a „de” után valami más, új, szokatlan érzés jön: üresség. A sok elengedett negatív dolog, megszokás helyén jelenleg még üresség tátong. És itt jön a pozitív DE: Végre megteremtettem a helyet a jó dolgok számára és alig várom, hogy bevonzzam őket. A pozitív gondolatok pozitív dolgokat vonzanak be, hát állok elébe: GYERTEK!

És honnan tudom, hogy jó úton haladok efelé? A minap koncerten voltam, ahol elkezdett cseperegni az eső, és a bosszankodás helyett én csak mosolyogva énekeltem tovább a dalt. Az elengedés nem egyik napról a másikra megy. Viszont, ha nem kezded el, akkor sose érkezik meg a változás az életedbe. Ezért szerintem vágj bele Te is, mert nincs mit veszítened!
 
Edit
 
Időpont egyeztetés: Berkó Zsófia önismereti tanácsadó, személyiségfejlesztő tréner 20 55 33 44 7