Boldogság

Nagyon rossz lelkiállapotban mentem el egy felismerésekben gazdag léleképítő tréningre, ahol megismerhettem tanácsadómat és az általa összeállított „Gyógyító beszélgetés (Kék pillangó)”módszert. Rögtön tudtam, hogy ez a komplex, egyedi, személyre szabott  módszer segíthet.

A beszélgetések és vizualizációs gyakorlatok során tanácsadóm segített helyre tenni az apró mozaikokat az életemben. Segítségével felfedeztem önmagam, „rátaláltam” újra a családomra. Édesapám a legutóbbi találkozásunkkor azt mondta, hogy visszakapta a lányát. A közös munka során megoldottam régóta húzódó problémáimat és végül rátaláltam a szerelemre. 

Hihetetlen volt egy-egy vizualizációs gyakorlat hatása. Lezártam a régi kapcsolataimat, és amikor már úgy éreztem, lelkem készen van egy új párkapcsolatra, alaposan átgondoltam, hogy milyennek szeretném, milyennek képzelem el ideális esetben. Szinte hihetetlen, de napok múlva megjelent. Első látásra szerelem volt! 

Azóta teljesen megváltozott az életem. Bár már sok mindent másként látok és képzelek el, mégis olyan, eddig nem ismert boldogságban élek, amelyet megtapasztalni egy csodálatos kincs. Összeházasodtunk, és ma már egy csodálatos gyermek édesanyja lehetek.

A „Gyógyító beszélgetések” nélkül nem hiszem, hogy mindezt átélhettem volna.

Veronika

Időpont egyeztetése: 20 55 33 44 7, berko.zsofia@gmail.com