A szabadság ösvénye

A spirituális választerápiáról bővebben

A tudatos elme az érzékszervek segítségével begyűjti az információkat, a különféle elképzeléseket, majd hiedelmeket és ítéleteket alakít ki belőlük, aztán pedig elraktározza őket a tudatalatti elmében, amelyet a számítógéphez és a benne tárolt programokhoz hasonlíthatunk.

Gyermekként, mielőtt kifejlesztettük volna azt a képességünket, amellyel mindent megkülönböztetünk, gyakran rögzítettünk téves, hibás hiedelmeket, megfigyeléseket és ítéleteket. Ennek következtében számos fájdalmat és zűrzavart tapasztalhattunk meg, illetve ki voltunk, ki vagyunk téve olyan eszméknek, amelyek diszharmóniát keltenek bennünk. Bármikor előfordulhat, bármilyen fejlettségi szinten, hogy nem a legjobb énünk jut kifejezésre, hogy haragot, bűntudatot vagy félelmet érzünk. Hibáztatunk, áldozatnak érezzük magunkat, ahelyett, hogy vállalnánk a felelősséget azért, amit teremtettünk.

A megkülönböztetéstől mentes, elfogadó tudat alatti elmétől eltérően, a tudatos elme rendelkezik a megfigyelés, a logika, a megkülönböztetés képességével. Szellemileg tudatos felnőttként tudatos énünket arra használhatjuk, hogy átválogassuk tudat alatti elménk tartalmát, és elengedjük a romboló elképzeléseket, gondolatokat, érzéseket, hogy a helyükre pozitív eszméket, az elfogadás, a béke és a szeretet érzését ültethessük. Az elme újraprogramozásának ez a folyamata lépésről lépésre megváltoztatja az életünket korlátozó és támogató eszmék arányát.

Ahogy a tudatalatti elme tartalma egyre támogatóbbá és szeretetteljesebbé válik, lehetővé teszi az élet sokkal pozitívabb megélését. Segítségével mélyebben és teljesebben teremthetjük és tapasztalhatjuk meg mindazt, ami jó elérhető az életben. Ezt a pozitív teremtésre programozó eljárást, a szabadság ösvényét nevezik spirituális választerápiának, amely által az egész lélekkrónikát is megvizsgálhatjuk. A lélekkrónika tartalmazza a lélek összes tapasztalatát teremtése pillanatától egészen a jelen pillanatig és terv szinten azon túl is.

Sokan nem törődnek vele, mit gondolnak, milyen érzelmek csatlakoznak gondolataikhoz, mivel nincsenek tisztában azzal, hogy amit gondolnak és éreznek, az átalakul tudatalatti programokká. Bár legyen az jó vagy rossz, a realitás szintjén manifesztálódik, meg is valósul az életükben. Tehát a spirituális választerápia a tudatalatti elme és a lélekkrónika vizsgálati rendszere, melynek célja, hogy gyorsan és hatékonyan megtaláljuk és elengedjük a diszharmonikus, korlátozó elképzeléseket, majd szerető és támogató elképzelésekkel és eszmékkel helyettesítsük azokat.

Tapasztalatok szerint az egyik leghatékonyabb, legeredményesebb eljárás a tudatalatti blokkok oldása tekintetében.

Információk bővebben és bejelentkezés egyéni beszélgetésre: 20 55 33 44 7

(Forrás: Robert. E. Detzler)