Teljesült a kívánságom

Nagyon nehéz volt az elmúlt négy hónapom. Sokat vergődtem érzelmileg, mert véget ért egy komoly kapcsolatom és a letargia rányomta a bélyeget a mindennapjaimra. A „Gyógyító beszélgetés” volt az egyetlen, ami tudott enyhíteni ezen a dolgon, mert segített abban, hogy megértsem saját magam és ezen keresztül a körülöttem lévő világot is. Voltak jobb és voltak nehezebb napjaim, rá kellett jönnöm, hogy van mit dolgoznom magamon.
A közös munka során elemeztük a családi párkapcsolati mintákat, a korábbi párkapcsolati kötödéseket, mindent értelmeztünk és a helyére tettük gondolatban és lélekben egyaránt. El tudtam engedni a negatív gondolatokat és nem gyötörtem magam tovább feleslegesen, csak élveztem a szabadságot és azt, hogy egy hosszú időszak után végre újra kapok levegőt.
Bennem volt az, hogy nagyon jó lenne végre valakivel boldognak lenni, és kezdtem azon gondolkodni, hogy mi az, amit szeretnék. Úgy döntöttem, papírra vetem a gondolataimat, hogy milyen legyen az a férfi, amilyet én szeretnék. Mikor készen lettem, mosolyogva végig olvastam és azt gondoltam ez a férfi biztosan nem létezik…
Megcsináltunk egy vizualizációs gyakorlatot, majd elengedtem a dolgot, mert egyedül is jól éreztem magam a bőrömben. Biztos voltam benne, ha majd eljön az ideje, akkor úgyis minden megtörténik.
Azon a héten elmentem egy koncertre, ahol volt egy fiú, akin megakadt a szemem. Megláttam, és elfogott egy megmagyarázhatatlan érzés, beszédbe elegyednünk és nagyon jól éreztük magunkat együtt.  
Korábban azt hittem: a „Kérj és megadatik” csak egy elcsépelt frázis, de rá kellett jönnöm, hogy tényleg működik. Ha ezt nem tapasztalom meg a saját bőröm, nem hiszem el, főleg hogy az elképzelések átgondolása, a vizualizációs gyakorlat, valamint a nagy találkozás között mindösszesen négy nap telt el.  
Teljes szívvel állítom, megérte a befektetett lelki munka.
 
Anikó