Az emberek nyílnak ...

Minden pillanat valójában egy lehetőség a tudatosodásra, ajándék számunkra, hogy felismerjük, kik vagyunk. Bármilyen változás rólunk szól, bennünk zajlik. Nem egy külső valami, ami a világban történik, tőlünk függetlenül. 

Nincs mitől félnünk! Legyen ez egy olyan belső igazság, ami átsegít mindenen. Hiszen minden tükör a világunkban, mindent mi vetítünk ki magunk köré, ha ez hihetetlen is most a számunkra. Ha csak egy pillanatra is beleérzünk az életöröm és a szeretet energiájába, a világ megítélése teljesen megváltozik. 
 
Legyünk éberek és tudatosítsuk, hogyan éljük az életünket!  A "most"  pillanatában éppen  milyen állapotban vagyunk? Mert ez dönti el, hogy mit teremtünk magunk köré. Ha tele vagyunk szeretettel, hittel, akkor nem kell izgulni, aggódni semmi miatt. Csak mindig arra érdemes gondolni: ami van, azt én választottam magamnak. 
 
A világban az emberek nyílnak, egyre jobban képesek megváltoztatni korlátozó hiedelmeiket, és korábban elképzelhetetlen dolgokat megélni egyik napról a másikra. Lépj ki a drámából, a szenvedésből! Ne a problémákra keresd a választ az életedben, egyszerűen képzeld el magad szabad és boldog emberként és éld is úgy a napjaidat.
 
A boldogság megéléséhez nem kell semmi sem rajtunk kívül. Nem a dolgok, a történések hozzák el a boldogságunkat, hanem a boldogságunk hozza el a dolgokat és a történéseket az életünkben. Keresd a szabadabb és boldogabb létezést minden pillanatban! Tudd, hogy minden pillanatban van választásod a boldog létezésre. Egyedül Te kellesz a boldog élethez, és akkor az élet is ezt fogja tükrözni! Azaz bőség és szeretet fog körbevenni, ha benned az van. 
 
Valósítsd meg magadban azt, amit kívül szeretnél látni! 
 
(Forrás: Eckhart Tolle)
 
 
Berkó Zsófia önismereti tanácsadás, tudatosságfejlesztés
Időpont egyeztetése: 20 55 33 44 7
www.facebook.com / Gyógyító beszélgetés (kék pillangó)