Mintha meg sem történt volna - Korábbi párkapcsolatból származó lelki sebek gyógyulása

Már egy ideje nyitott vagyok az előző párkapcsolatokból származó lelki sérülések gyógyítása terén is. Miért? Mert a korábbi párkapcsolatok lezáratlan ügyei befolyásolják a jelen párkapcsolatot, így az ember nem tud teljes mértékben a jelenben lenni! Kerestem azt a lehetőséget, melynek segítségével teljesen "el tudom engedni a régi fájdalmakat a lelkemből". 

A Gyógyító beszélgetés maximális segítséget tudott nyújtani ebben. 

Egy vizualizációs gyakorlat során a volt férjem arcát idéztem magam elé, majd képzeletben elmondtam neki az összes sérelmem, megaláztatásom, amit a tíz év házasság alatt kaptam Tőle... hát, volt rendesen. Míg gondolatban soroltam a sérelmeket, újra átéltem a fájdalmakat, amik a kimondatlan szavakat kísérték, bár ezúttal sokkal szelídebben. Annak idején miért is mondtam volna ki...(hiszen csak még nagyobb veszekedéseket szült volna), nem volt bátorságom. Vagy ha volt is, meg sem hallgatott, tette a dolgát tovább. De itt most nem bújhatott el. Elpanaszoltam mindent... mindent, ami nyomta a lelkem a kapcsolatunk során. 
Minden panaszom csupa fájdalom volt... csak zokogni tudtam. Bár már a végére jutott a panaszáradat, még mindig sírtam. Úgy éreztem, nem tudom abbahagyni... Segítőm biztatott, hogy "adjam ki az összes ezzel kapcsolatos fájdalmat, amíg csak kell, ne hagyjam abba". Jól esett sírni-zokogni. Éreztem, hogy egyre könnyebbülök, már igazából csak valami "visszhangként" éltem át a sírást.  A mélyen eltemetett fájdalom mintha szinte valóban kiszakadt volna belőlem ....  
Különös tapasztalásaim vannak azóta: mintha az a rengeteg fájdalom meg sem történt volna.... vagyis nem érzem... Próbálom lepörgetni a negatív dolgokat, de semmi... mintha nem is létezett volna.Találkoztam a volt férjemmel azóta is (közös gyermekünk van), de elmúlt az a nagy feszültség és a szinte elviselhetetlen szorongás (és meg merem kockáztatni, talán az önvád is), amit éreztem azelőtti találkozásainkkor. Annyira könnyed érzések voltak bennem, mintha egy kedves ismerőssel beszélgettem volna!!!
Minden köszönetem eme Tudásnak.
 
Hajnalka 
 
Korábbi párkapcsolatok lezárása: Berkó Zsófia önismereti tanácsadó, személyiségfejlesztő tréner 20 55 33 44 7